Осенние мотивы

Никонова Ольга
Восеньск1я матывы


Анна Атрощенко


Не вурчы мне, голуб сізы,
Моцна -- не тужы!
І ў прыроды ёсць капрызы,
Нават віражы.

Выпрамляй ты свае крылы,
Не сябруй з журбой!
Кожны дзень нам будзе мілы
У смузе густой.

Адзінокія з табою,
Нават крыўдна мне...
Што ўвосень, раніцою,
Шэрань у акне...
          22.09.2018.


Никонова Ольга

Не воркуй мой, голубь сизый,
Сильно не тужи!
У природы есть капризы,
Даже виражи.

Ты расправь смелее крылья,
Не дружи с тоской!
Каждый день нам будет милый
И туман густой.

Одинокие с тобою,
Очень грустно мне...
Лишь, с осеннею зарёю,
Изморозь в окне...