Музика поезii

Олександр Мачула
Музика поезії

Наснився чи навіявся,
побачився в вікні.
Надумався, привидівся,
а може навіть ні…
Романсом лине музика,
читає вірш поет,
нервово крутить ґудзика –
звучить новий сонет.
Поміж словами й нотами
іскряться почуття.
Короткими частотами
пливе удаль життя.

28.09.2018