Вiдпустiть

Олександр Мачула
Відпустіть мене туга з печаллю,
непроглядна нудьга відпусти.
Я наситився вдосталь мовчанням,
наковтався образ, темноти.

Відпусти мене смуток, утома,
залиши мене в спокої біль.
Хай нарешті життя аксіома
вкусить щастя і радощів хміль.

Не чіпайте тяжкі мене думи,
не студіть моє тіло і кров.
Хай у серці прокинуться сурми –
поверни мені, доле, любов!

28.09.2018