Under A Tartan Plaid

Анна Мейфлауэр
Мария Бесхлебная

I'll shelter myself from daily routine
Under a soft tartan plaid.
Every end marks another beginning.
My night dreams will assimilate

The blend of views and scenes,
The shreds of a bygone day,
The flakes of questions and answers,
The murmur of my wandering brain.

Dreams make me free and bold
They impose no limits, bans or fetters
Delaying my return to the common world
Until the dawn first seconds.

Под одеялом

Под тёплым мягким одеялом
Укроюсь я от суеты.
Конец является началом:
Ночные поглотят мечты.

Смешенье видов и сюжетов,
Щипотки прожитого дня.
Куски вопросов и ответов,
Бредовых мыслей болтовня.

Во сне возможно, что захочешь,
Границ, оков, запретов нет.
Возврат в обычный мир отсрочишь,
Пока не пробудит рассвет.