Йди до мене

Юлия Савочка
Йди до мене, у мене сонячно в кімнаті,
На підвіконні бавляться думки,
Сміються дзвінко іграшки кудлаті,
Бач, перегони влаштували залюбки.

Йди -но сюди, тут затишніше буде.
Свої похмурі погляди сховай.
Із хмар ми зробимо дитячу халабуду,
З дощу заваримо солодкий теплий чай.

Як хочеш, заспіваю щось тихенько,
Ти будеш глузувати як завжди.
Коли була я дівчинка маленька,
В дощі осіннім не вбачала я біди.

Що краплі з неба – то така негода,
Вмиває Осінь листя перед сном,
Та важливіша у душі погода,
Нехай сіріють хмари за вікном.

Іди до мене, вже за півхвилини
Ти посміхатимешся всім моїм словам,
А я ці найчарівніші години
Нікому і нізащо не віддам.