Скоро осiнь буде танцювати

Игорь Герасименко Кременчугский
Під акорди вересня веселі
на літзборах, в полі, у пивній
о, поете з долею Єсеніна,
дріб`язкове ти забути вмій.

А природа, з холодом упоравшись,
атмосферу створює думкам
сонячну. Та затанцює скоро
осінь Айседорою Дункан.

09.2018