Пiзня осiнь

Владимир Ольховой
Надворі вітер, непогода.
Нудні, набридливі дощі,
Немає сонечка, так шкода ...
Сховались зорі уночі.

Калюжі, наче хижі пастки,
В'язке болото в них дріма,
Вже сплять в хатиночкі мурашки.
І незабаром знов зима.

Забута кимось парасолька.
У сквері, мовби вартовий.
Струнка і cхожа на топольку
Чатує спокій наш, людский.

Владимир Ольховой. 29 Сентября 2018.