Нi про що не жалкуйте, дякуйте за все

Натали Амар
І я вам впевнено кажу - Менi не прикро
За жодну пОмилку iз тих, що я зробила!
За бiль та щастя я каратися не звикла ,
Бо кожна спроба варта досвiду i сили.

Тож шкодувати нi над чим немає сенсу ,
Бо все, що трапилось, то бУло своєчасно, -
Щоб непохитну iстину довести -
Життя людинi й розуму пiдвласне!

Наталi Амар

#невартожалкувати #неманiчогозайвого