Чом так одиноко...

Валентина Пащенко 2
   Чом так одиноко,
   Чому в серці біль?
   Лише телеоко
   Світить звідусіль.

   Не відкрити очі,
   Слова не сказать,
   Ночі мої ночі,
   Серцю ж не змовчать,
 
   Б'ється без упину
   І слова всі щирі!
   Де ж моя країна
   В злагоді та мирі?

   Колесо історії
   Хто ж то направля?
   Думи ті не новії,
   Їх не знала я.

   Буря прогримить
   Та промчить негода
   І настане мить
   Для мого народа

   Тільки він згадає,
   Свою долю має!
   Доля та - єдина,
   А народ - Людина!

   Давнє...