Океан

Галина Руиз-Линарес
І сонце згадує мені про давні мріі,
Малює фентезі у стишених думках,
Волосся ніжно пестить свіжим бризом,
Цілує кожен пальчик на ногах.

Тепло сховалося у хвилях шумних, диких,
Пірнає синє небо в океан,
Полощуть вічність промені в прибої,
Застиг спекотний, майже літній день.

Відверто вітер злиже краплі з тіла
І посмішку солону на губах,
Занурена в пісок гарячий втома,
Засмаги поцілунки на плечах...

Злітай в моїх очах, тони в палких обіймах,
Торкайся найяскравіших зірок!
Лічи літа і зими та не оглядайся,
Коли зі мною робиш ти свій крок...

Густе розлите сонце аж за обрій
Доріжку через хвилі прокладе,
І серце, зцілене крилом любові,
Нову життя сторінку розпочне.