ГУЛЯ ОС НЬ

Людмила Кравченко 4
Грає сонце на віконці,
ОСІНЬ  вже  прийшла.
Розкидає  на  солонці,
Фарбами  свої  дива.

Фарби  різнокольорові,
Сипе  наче  сніг.
Жовті, красні, паперові,
Стелить ОСІНЬ коло ніг.

І  веселка   появилась,
Літо  бабине  все  зве.
Бо воно десь заблудилось,
Може  йому  зле.

Може  просто заблукало,
В  хмарах  дощових.
Може вітер з ним гуляє,
Полем в квітах польових.

Може в стаї із птахами,
Відлетіло  в  даль.
Може там десь за горами,
Знайшло  кращий   край.

Тепер ОСІНЬ в нас гуляє.
Сипе   листям   золотим.
В  гості  жовтень зазиває,
Пригощає  всіх  дощем!!