До зустрiчi

Олександр Мачула
Ми зустрілися запізно,
мабуть так лягли зірки…
Та не варто править тризну
посеред життя ріки.

Ще зустрінемось на небі
посеред легких хмарин.
Пригорну тебе до себе,
де байдужий часу плин.

Ще збиратимемо мушлі,
де зіркам згубився лік,
і свої буремні душі
поєднаємо навік!

01.10.2018