Жовтень

Скляриус
Жовтень вже зустрічаємо в пальтах,
Як про це пишуть на глянцевих шпальтах.
Все ж в жовтні осінь найбільш шедевральна:
Така різнобарвна і сексуальна.
Жовтня завжди так чекають "жовтневі"
(Не дивно, авжеж, що не "серпневі").
Жовтню є, звісно, чим здивувати:
З кимсь пострічати, про щось нагадати...
Жовтнем захоплюватись можу постійно,
Бо до душі припав він надійно.