I скрипка, й флейта, i бандура

Катерина Жебровська
«Шлях до себе», Van Vanliss – автор, (бандура, клавішні),
Olga Gerke (скрипка), Petro Kravchenko (флейта),
Вікторія Гладких (вірші), Київ
1.
І скрипка, й флейта, і бандура…
Сплетіння ниточок буття…
Тоненькі пальці… Сильні руки…
Прожита звуками краса…

Перетікання нот у барви,
У обриси, у відчуття…
Мелодії… Розлиті чари…
Пульсує серце… Глибина…

Звучать світи – то повз, то через
Миттєві спалахи бажань…
Уява-хвиля пестить берег
Народжень, зустрічей, злітань…

27.09.2018