Мое село

Надежда Крайнюк
Вже вишні вбралися в намисто,

Їм коси літо заплело.

Достигне скоро в полі жито.

До жнив готується село.

 

Приспів:

 

Моє село в зелених шатах.

Дитинства, юності — сліди.

Поміж дерев рідненька хата

Жде на гостини, як завжди.

 

Стежинка вабить у ярочок

До срібних звуків джерела,

Туди, де грав, співав струмочок, —

Дитяча мрія там жила.

 

Приспів.

 

Стрункі красуні, дві тополі,

Зітхають: — Вже прощатись час…

І сумно стало мимоволі.

— Чекайте! Я вернусь до вас!

 

Приспів.

 

21. 07. 2018р.

Смт Шевченкове

Світлина з інтернету