Пралеска

Галина Сайко
На ускрайку лесу кволая пралеска
Белую хусцiнку узняла.
Быццам бы нясмелая нявеста
Басанож па снезе моучкi йшла.

I калi вясна яшчэ наступiць?!
Яшчэ месяц люты не зыйшоу,
А пралеска  шчырым сэрцам студзiць
Маладых да раннiх кветак шоук.

             ( Бел. мова)
Папрасiла напiсаць дзяучынка 5га класа