У золотавому серпанку

Левиа
Минула ніч і день новий
нам знову двері відкриває.
На небі з'явиться, за мить,
хмариночок рожевих зграя.
У золотавому серпанку,
прокинеться чарівний ліс
і заспівають в ньому зранку
пташки і чути буде спів той скрізь.
А під рудесеньким листочком,
ще додивляються свій сон,
сімейка дружненька грибочків,
а вітер обіймає стан сосон.
Так новий день в права вступає
з промінням сонячним,ясним.
Пташина зграя ...відлітає,
дай Божечко їй долетіти сил...