На свято Миколая

Ольга Назарова 4
Під подушку кладуться іграшки,
Щось смачненьке, гарненька вдяганочка...
Що Микола послав це все - вигадки,
Люди добрі. Де ж ваша правдочка?

Брехуни ми самі і навчаємо
Наших діток також брехати.
Святу ж Біблію не вивчаємо,
А вона вчить лиш правду казати.

Тож зверніться до Слова Божого
І навчіться по Біблії жить.
Хай Господь умудрить нас кожного
Жить по правді й благословить.