Про вибори

Виталий Подопригора
Скоро вибори прийдуть
Депутати в люди йдуть.
Обіцяють депутати:
"Ми підвищимо зарплати,
Не життя буде а рай.
Тільки мене обирай"

Так ведеться з разу в раз,
В предвиборовий час.
А як вибори пройдуть,
Все забудуть і почнуть,
Жити як до того жили,
Жили добре не тужили.

Ми для них електорат,
А не кум, не сват, не брат.
Нам все можна обіцяти,
А слово своє не тримати.
Так буває кожен раз,
Може все змінити час?

жовтень 2018