П сня про долю

Виктор Худаков 4
 
Пісню напиши поет про долю,
Заклади мелодію в слова,
Я тобі приїхати дозволю,
Доведу, любов моя жива.
Пісню напиши, поет, про мене,
Про надію, віру та любов,
Листя золоте а не зелене,
Грона, у калини, ніби кров.

Напиши про щастя і кохання,
У слова мелодію вклади,
Щоб усі відкинула вагання,
Та не знала горя і біди.
А душа у самоті страждає,
Ти пожежу в серці розведи,
Бо воно палке того бажає,
Бути поряд з милим назавжди.

Поверни мені травневі ночі,
Хоч сьогодні осінь у літах,
Щоб світились посмішкою очі,
А душа співала, молода.
Пісню заспіваємо дуетом,
До серденька міцно, притули,
Доля познайомила з поетом,
Не боюсь ні слави, ні хули.