вмiти вмiэш

Гелена Смилянская
                Turk.
перелилося горе щастя,
ніби задкує час ,
лінь кує день -
у морі плавати
русалкорибою
на шторма гребні,
синь неба обіймаючи руками
у воді,
водити танців па на крилах
хвиль-буянь нестримних
до кромки небокраю,
очі, міряючи силу
допливти до меж нестриманості -
вестимуть мою душу в твою,
притискаючи до болю -
любити завжди вміти

03'10'18