Мэхэббэтем минем

Динара Мухамаева
Мэхэббэтем минем,
Сойгэн ярым минем,
Кадеренне белеп торырмын.
Янып соя йорэк,
Озелеп соя йорэк,
Синен белэн оя корырмын.

Матурым син минем,
Батырым син минем,
Сонгы конемэчэ соярмен.
Сине соя йорэк,
Сине котэ йорэк,
Ин бэхетле сине итэрмен.

Артурым син минем,
Жимешем син минем,
Сина гына тугры калырмын.
Бик ярата йорэк,
Ана тик син кирэк,
Мин барыбер сина булырмын...