Пiрамiда Масслоу

Алексей Иванович Цуркан
Я не такий як ти,
Ні хвилини, ні краплі.
тобою не можу бути
мої слова вчорашні пусті.
Вони, навіть, тобою не пахнуть,
тому, їх краще викинути
і забути.

Це прагматично так,
по-дорослому, як у всіх.
Іншого рвати шматами.
Це, кохана, кличуть спільним життям.
Де навіть чай холодний,
Уже є конфлікт сторін
конфлікт невичерпний,
хоча притяжіння є ще
між сторонами.

Щоденно у тебе для мене
Но'вий пін код. Декілька слів,
Зайвий нуль, чи не там кома.
І вже між нами Помпеї
Або Херосими зойк.
Чи ще щось більш болюче,
холодне і невідоме.

Влітку було тепле море.
Тепер жовтень, навіть пишеться
Холодно і волого.
Все навкруги тимчасове,
Навіть якщо лікувати вчасно,
За тиждень проходить будь-яке
Найсильніше "аморе".

Спальний район, стаєш
Неперебірливий у порівняннях.
Дощ римує тебе зі зрадою,
Вже дванадцята.
Я на кухні, дивлюся старе кіно,
Розмірковуючи про помилки
карми і реінкарнаціі.

Ще один вечір у цій піраміді жахів,
Ні телефонним розмовам і
Досконалості тіла ліній.
Я- це зовсім не ти.
Ти десь велично сидиш не одна.
Я вдома розумійючий,
раціональний,
Колишній і трохи синій.

#стихоцуркан