Лiтаю на крилах натхнення

Ильина Светлана Игоревна
Літаю на крилах натхнення,
Як птаха з орлиним крилом.
Та мрію, на користь це вчення!
Мені ж, літо буде з теплом!

Я ж створена вас надихати!
На дії прекрасні в житті!
Я створена казки писати,
Навчатиму всіх доброті!

Ільїна Світлана(Ильина Светлана)
04.10.2018