a girl named lola in a yellow t-shirt

Полина Вяхирева
i'm talking louder
hoping
that you will hear me

louder

i'm trying
to catch your name
in all this noise
that smells like cigarettes


but you don't hear me

louder

you look my way so rarely
and not a single spark
there's in your eyes
--------------------------------
я громче говорю
надеясь
что ты меня услышишь

громче

пытаюсь
имя выловить твоё
во всём том шуме
который пахнет дымом сигарет


но ты меня не слышишь

громче

ты смотришь на меня так редко
и не единой искорки
не вижу я в твоих глазах