День вчителя

Николай Мотков
               


                День вчителя


     Муз. М . Мотков                Вірші М . Мотков


                Знов прийшов цей день чудовий «Свято вчителів»,
                Море квітів, подарунки, очі дітлахів,
                Чути посмішки і жарти, чути шкільний дзвін,
                В день святковий стала школа, наче рідний дім

                Приспів
           «День вчителя», «День вчителя» кружляє ритми вальс,
             «День вчителя», «День вчителя» у цей святковий час,
                «День вчителя», «День вчителя» бажаємо усі,
                Вам творчої наснаги й безмежної краси


                Всіх зібрав цей день казковий в коло вчителів,
                Гості, друзі, стіл святковий і пісенний спів,
            Знов прийшли на наше свято в цей яскравий день,
                Наші любі ветерани - «джерела ідей»
 

              Промайнуть літа в минуле, знов прийдуть сюди,
                Наші діти, ветерани, вчені, доктори,
                Буде свято урочисте і гучні пісні,
                Бо живуть тут і працюють кращі вчителі

               
                Хай щастить Вам любі друзі, файні вчителі,
                Привітання, побажання в ці святкові  дні,      
                Вальс чарівний хай кружляє і звучать пісні,
                Зі святом Вас ласкаві, любі наші вчителі!