Подяка Богу за все!

Ольга Назарова 4
(для дітей)

Коник скаче-тупотить,
Вітер гриву веселить.
Коник каже :" І-го-го!"-
До Серьоженьки мого.

Півник встав рано-раненько,
З курника вибіг швиденько,
Подивився на ріку
Й закричав: "Ку-ку-рі-ку-у!"

Курочка за ним виходить,
З півника очей не зводить,
Каже йому :"Ко-ко-ко,
Чуєш, гавкає Бровко?"

А Бровко хвостом виляє,
Курку з півником вітає;
Каже до них: "Гав-гав-гав!
Я давно на вас чекав."

Стоїть корова в хліву
І жує собі траву.
"Му-му-му!"- каже теляті,-
Скоро підемо гуляти."

Баранець траву скубе
Й до вівці говорить :"Бе-е!-
Скоро підемо в кошару,
Бо заграв уже вівчарик.

Скаче на лужку цапок:
Вліво-скок і вправо-скок.
"Ме-е-е!- говорить до кози,
Давай пОп'ємо води".

На бЕрезі жабенятко:
"Ква-ква-ква!-говорить татку,
Зеленому жабрюку,-
Давай пірнемо в ріку."

Кішка й троє кошенят
Тихо в ящичку лежать.
"Няв-няв-няв, - каже Аліса,-
Зловлю вам сьогодні крису."

У дворі індик надутий.
Як далеко його чути!
Невдоволено весь час
Погляда індик на нас.

Бджілонька мала сидить
І на квіточці бринить.
В неї важлива робота-
Принести нектар у соти,

Щоб Сергійко мед з чайком
Їв з млинцями за столом
Й Богу дякував за ласку,
Що дає усе він вчасно.