Кол тебе в зад...

Дмитрий Степ
Цей невеличкий, злий вірш – є психологічним зрізом антилюдської свідомості  світових деспотів-самодурів.
Незалежно від національної приналежності такі сатрапи, завжди і всюди, від неконтрольованого передозу влади - втрачали основоположні почуття людяності, честі та совісті...
Тому деякі співпадіння з українськими чи російськими реаліями, прошу вважати випадковими...
------------------------------------------
Есть высшей справедливости закон –
Для тех, кто властно держит узду мира
Время придет и вставит судьба кол
В зад захмелевшего от алчности вампира.

И пусть бежит он целовать Христа
Небо молить – спаси великий боже…
Исус в ответ, прошепчет из креста:
– Кол тебе в зад, грех искупить поможет!

– Под вой и визг, казнит тебя толпа
Утолив боль безрадостного быта,
Поставив у позорного столба
Верховного державного бандита…
---------------------------------------
– Так-то, дружок, твоей власти финал
Палач, топор или же глоток яда...
Хочешь спасти от казни свой анал
Скорей лети в оффшорные Плеяды…

5.10.18