бувай, бувай

Гелена Смилянская
прощай, прощай
світанку мого мій гай,
вітай, вітай,
додолу квіти кидай,
та долю свою не хай.
нехай
живе,
з розлуками  пісня  пливе ,
за край, за край,
за переліском в рай
не мій, не твій, не наш,
не ваш