Я був сьогоднi у раю

Прокопенко Юрий
Я був сьогодні у раю…
Ще й музика в мені звучала,
Від неї серце плавилось,
Душа текла у височінь.
Я й сам себе не впізнаю,
І кінь із мрій знайшовся чалий,
Помчав мене крізь марево,
Немов Пегас, мій диво-кінь…

Я був сьогодні між світів,
Таких довершених, красивих.
Я бачив сенс життя в тобі,
На смак відчувши кольори.
Мій кінь над хмарами летів,
Між зорь розкиданих, щосили,
Крильми, немов у ворожбі,
Тримав незмінний ритм.

Я був сьогодні у раю…
Цю розкіш ти подарувала.
Мені здавалося в ту мить,
Що доля зупинила час.
Яскраво ноти виграють,
У серці так блаженно стало,
Душа фанфарами сурмить,
Від щастя зринувши в екстаз.

21:02, 06.10.2018 рік.

Зображення: http://izzhizni.ru