Листва

Богдана Рудченко
Ніколи не сприймай мої слова,
Я та, що є, та іншої нема.
Весна прийде, а зара ще жнива -
Без них ні хліба, ні життя нема.
А кава робить із людьми дива,
Дає наснагу й руки зігріва.
Краса в природі, колір надбува
І з плином долі
Жевріє
Листва.