Наш Вася

Олександр Мачула
Кричить з надривом коментатор
і оплесків лунає шквал.
На ринг виходить гладіатор,
буквально шаленіє зал.

Труси, боксерки, рукавички
із обладунків лиш всього,
усмішка скромна на обличчі
характер видає його.

Жорсткий на ринзі і технічний,
виносливий мов сніжний барс,
швидкий як блискавка одвічна,
йому байдужі кіч і фарс.

Давно не бачив в нашім краї
такої сили і краси.
Я вірю – Вася об’єднає
усі невдовзі пояси!

07.10.2018