Гимн футбольной команди Кривбасс

Анжела Ангел Шкицкая
Ми віримо, знаємо, через сторіччя
Зростуть покоління Кривбасу величні!
Назавжди серця наші разом з тобою!

Вперед, Кривий Ріг!
До звершень нових!
Бурлить стадіон,
А сонце - як м*яч.
Вперед, Кривий Ріг!
Навіки в серцях
Величчя й любов
Героїв твоїх!

Футбол - це життя, ми живемо тобою!
За рідний Кривбас вийдем разом з любов*ю.
З нами Бог! До нових йдемо перемог!

Вперед, Кривий Ріг!
До звершень нових!
Бурлить стадіон,
А сонце - як м*яч.
Вперед, Кривий Ріг!
Навіки в серцях
Величчя й любов
Героїв твоїх!

Прохил
Приспів на -0,5 т вверх

----------------
Вболіває місто за Кривбас,
Вірить у підтримку кожен з нас.
Все, що так важливо - мир та спорт.
Все, що нам потрібно - це  рекорд.

Віра в перемогу! Віра в перемогу!

Кривий Ріг у серці на віка.
Ось тобі, командо, моя рука.
Переможним кроком до сузірь!
Все, що нам потрібно - спорт та мир!

Кривий Ріг, до звершень! Перемога з нами!