Снова в мечтах - очи те увидать

Анатолий Иванов 4
Чёрные брови, карие очи -
Темная ночка, солнечный день.
Очи вы, очи, дивные очи,
Где увлекать учились людей?

Вас и не видно, вы будто справа
Светите зорькой в душу мою.
Вы ягод сладость, вы и отрава,
Рядом с колдуньей словно стою.

Чёрные брови,  строчки из шёлка,
Строчки такие тайно люблю.
Карие очи, дивные очи,
Только для вас я песню пою.

Чёрные брови, карие очи
Страхом наполнят, просят понять.
С ними не спится утром, и ночью
Снова в мечтах - очи те увидать.


-----------------------------

Чорнії брови, карії очі

Чорнії брови, карії очі,
Темні,  як нічка, ясні, як день!
Ой очі, очі, очі дівочі,
Де ж ви навчились зводить людей?

Вас і немає, а ви мов тута,
Світите в душу, як дві зорі.
Чи в вас улита якась отрута,
Чи, може, справді ви знахарі?

Чорнії брови - стрічки шовкові,
Все б тільки вами я любувавсь-
Карії очі, очі дівочі,
Все б тільки я дивився на вас.

Чорнії брови, карії очі!
Страшно дивиться підчас на вас:
Не будеш спати ні  вдень, ні  вночі,
Все будеш думать, очі, про вас.