Прости i забудь

Ольга Назарова 4
Глибину і міру,
Біль сердечних ран
Хто може помірять,
Хто може їх знать?

Лиш Ісус єдиний
(Він умер й воскрес)
Суд правдивий чинить-
Він зійшов з небес

Й став, як ми з тобою,
Тільки без гріха,
Переніс всі болі
Й смерть Він подолав,

Щоб людина грішна
В щирім покаянні
Віддала весь гріх свій
Щиро й без вагання,

Відкрила Ісусу
Серце все й віддалась
Йому без примусу
Й дитям Божим стала.

Спас сердечні рани
Наші заживляє
І в житті щоденнім
Нас оберігає.

Все прости й забудь ти
І свої думки
Підкори Христу ти.
...Забудь і прости.