Краj jедне приче

Драгана Старчевич
Ко је та жена с тобом
Зашто ме дочекујеш са њом
Зар се ја не враћам кући
Зар то више није наш дом?

На вратима нашег стана
Кажеш да сада волиш њу
Да носим кофере своје даље
И заборавим на љубав сву

Одлазим слеђена од погледа твог
Бежим да ме сакрије мрак
Док се у мени болно гаси
Последњи сунчев зрак


Београд, 7.10.2018.