Осiння радiсть

Олександр Мачула
Новому я радію дню,
що починає світлий ранок,
і сонця теплому вогню,
що ніжно золотить серпанок.

Радію посмішці твоїй,
що промінцем зоріє з фото,
й букету із казкових мрій,
що поглинає всі турботи.

Вві сні радію й наяву
калині, осені причастю…
Тобі радію й тим живу
і то уже вершина щастя!

08.10.2018