С Днём Учителя

Екатерина Ковалевская
/Выпускникам Киевского пединститута 1978 года посвящается/

Ось чотири десятиліття
Доля Вчительська ладить маршрут.
Поєднав спільно Душі в суцвіття
Дивним чином нам Педінститут.

Кожен з нас свою зрощував Ниву.
Наших прагнень Високий Стандарт
Розгортався всій міццю, красиво,
І показував, хто чого варт.

Ми долали життєві препони,
Ми здолали препони в собі,
Щоби Щастя розквітло у Домі,
Світло Знань несло радість Землі!

Хай звучить ясним Полум’ям Слово
Й відкриває назустріч серця.
Нехай сходить Зоря світанкова
Та єднає нас Мудрість Творця.

Хай всі діти, кого ми навчили,
Являть Істинну світові Суть.
Зичим Щастя, Здоров’я та Миру,
Щедрим серцем оновлену Путь!

07.10.2018