Без тебя. В память о муже

Амма Хэстер
Тихо плачет ушедшее  лето -
Этот миг в тишину погружен.
И душа умерла до рассвета -
Это была реальность не сон.

Без тебя мир окутан печалью -
Без тебя - мне не хочется жить.
Мы на вечность с тобою расстались
Наши души уже не сложить.

Только память осталась со мною -
То тепло-твоих глаз и рук,
Что согреют меня зимою
В леденящую стужу разлук.
-----
Quietly cries the past summer -
This moment is immersed in silence.
And the soul died before dawn -
It was a reality not a dream.

Without you, the world is shrouded in sadness -
Without you - I do not want to live.
We split up with you for eternity
Our souls no longer lay down.

Only the memory remained with me -
That warmth of your eyes and hands,
What will warm me in the winter
In the icy cold separation.