Life is art

Акимова Нонна
Life is crazy
Life is hard
Life’s not healthy
Life is art

Life is trigger
To be brave
Once you’re down there
You should rave

Life is nothing
But a quest
Do you feel it
Down your chest?

Life is bigger
Than just be
Life is art
Of how to grieve.