жоржинам смутку

Палад
шалом жоржинам смутку і траві
туманові що плине на покоси
одну по одній брами дощові
люб'язно прочиня гадзиня-осінь

зблиск сонця прохолодний наче хром
подекуди майне в щілину хмарну
зіщулена адамовим ребром
блага тепла верба
але намарно

25.09.2018