09. 10. 2018

Светлая Две Тысячи 10
Рэфлексія
-----------------
"Я вас не палюблю! Я вас не буду паважаць ніколі! Я крыху толькі пацярплю, наколькі хопіць волі жыць у няволі мне... "
Ад белага да чорнага такі кароткі шлях... Маленькі бессаромны крок і ты ўжо манкурт, не мае што Радзімы, роднай мовы, сцяга.
За дужкамі адна бо застаецца толькі здрада...