Ви не спiшiть

Шморон Наталия
Шукаючи в житті «усе і зразу»,
Ми стільки пропускаєм попри очі !
А вірячи у дивні модні фрази ,
Прості слова сприймаєм неохоче ...

Мільйон троянд - як мрія заповітна ...
Та просячи такий  букет у долі ,
Не забувайте , що у цьому світі
Живуть ромашки в неозорім полі ...

Не вірте в те, що щастя заховалось
В вітражних люстрах , шкірянім дивані,
І що його б ви точно  відчували,
Придбавши всі роботи Модільяні...

Огляньтеся...Ви бачите ? Над ліжком
Краплинка щастя ТУТ , над головою -
«Картина із сердечком»...та, що нишком  ,
Написана дитячою рукою ...

Ніякий шум відомих водоспадів
Вам не принЕсе більше насолоди ,
Ніж річечка , з відбитком зорепадів,
Яка дзюрчить у діда за городом...


...Ви не спішіть впиватися до краю,
Ковточками смакуйте своє щастя...
Бо не завжди й омріяне «Кохаю!»
Солодше поцілунка у зап’ястя ...