Перизат

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Кызганамын озінді баскалардан.
Кулімдеген бейненді жаттап алгам.
Бул жалганда арманым болмас еді
Келін кылып озінді конактатсам.

Перизат шеберсін гой не  айтайын.
Торттарын дамді шыгар айналайын.
Озі устаз, озі шебер , озі сулу,
Кызым бар деп  сыртыннан мактанайын

Кутты болсын арайлап аткан танын.
Орындалсын максатын Перизатым.
Тенін тауып Аккудай катар жузіп,
Бакытты бол тілегі бул аганнын.