Отец погиб еще на той войне

Александр Даниленко 4
Загинув батько мій на тій війні,
То воювали ми проти фашистів.
А що ж за доля випала мені,
Що мушу убивать сепаратистів?

І всі вони майже такі ж як я,
Тільки воюють набагато краще,
У них свій дім, як і своя земля,
Там шахтарі, а не якесь ледаще.