Свобода Ось вона Бери

Катерина Жебровська
Свобода… Ось вона… Бери…
Шляхи відкрито…
Межу тоненьку перейди!
Вдихни повітря…

Цей час – для тебе… Набирай
У руки Силу…
Ні, не вагайся… Не чекай…
Довірся крилам…

Тепер і тут – твоя пора…
Забудь зітхання…
Для тебе зіткано дива…
Твоє злітання…

28.09.2018