Блакитно-бiле сяйво Благодатi

Катерина Жебровська
Блакитно-біле сяйво Благодаті…
Звучання тиші десь у глибині…
У поглядах – терпіння, віра, святість…
З Землі до Неба – світлі молитви…

Життєвий досвід через потрясіння…
Німих питань досвітня чистота…
Осяяне Любов’ю Вознесіння…
І забуття немислима краса…

Холодний світ… Царі… Жерці… Прочани…
Чужі бажання стиснуті у плоть…
Блакитно-біле сяйво – шлях за грані,
До висоти, де є лише Любов…

28.09.2018 Церква Різдва Богородиці,
Козелець, Чернігівщина