А знаеш, колись це все було

Шморон Наталия
А знаєш ? Колись це вже бУло...
І ми ... і кохання ...і казка...
Ти тільки заглянь у минуле
І «ось вони -ми»  ...будь ласка ..

Заглянь у Шекспіра сонети
Візьми , ну хоча б 37-й,
Це ж  там , привселюдно ,мені ти
Боявсь віддавати поклони...

Згадай Даніель Дель Орфано
Й червону мою парасольку ,
Де ми танцювали вдвох танго,
Хоч дощ викаблучував польку ...

Бетховена Муза крилата
Вплітала у ноти зірОк дзвін ,
І «Місячну» дивну сонату
Хіба не для нас написав він ?

...В століттях не раз відлунали
Кохання пісні , наче з казки ...
В казках всіх щасливі фінали ,
А ми от ... зазнали  фіаско...