Серце засмучене чека дива

Вера Половинко
Серце засмучене чекає дива

Серце спустошене, серце замучене
Чекає дива,
Що смуток – зкінчиться, воно, засмучене,
Буде щасливе!

Та скімлить осінь знов, та осінь в жалобі
Тихо за вікнами…
Невже залишилось в веснянім шалові
Зо днями дивними

Чуття ті світлії, чуття ті зоряні,
Сни - несподівані;
Невже лиш щем душі, невже лиш вспомини,
Що - недоспівані?

Серце спустошене, серце замучене
Чекає дива,
Що смуток – зкінчиться, воно, засмучене,
Буде щасливе…


Віра Половинко м. Київ