Хронометр -зять гумореска

Валерий Сентюрин
Теща  місяць  гостювала
У  дочки  і  зятя,
І  набридла, таки,  дочці
А  ще  більше  зятю

Та  нарешті  вже  до  дому
Зібралась  стара,
Зять  купив  квиток  і  радо
В  дорогу  збира

Теща  з  жінкою  бовкочуть
Про  якісь  діла,
Кроком  зять  квартиру  міря,
І  таксі  чека

Скільки,  любий, до  потяга?
Маєте  годину,
Двадцять  вісім  хвилин  повних
Й  неповну  хвилину